Despre mine

Acest „Despre Mine” e de fapt despre voi. Despre cei care se regăsesc în experiențele mele, în pașii mei înspre o viață cu însemnătate și o lume mai frumoasă. Despre cei care iubesc.

Iubesc…
Cuvintele. Nu costă nimic, dar au o valoare nemărginită. Scriu. Și scriu. Și uneori mi se pare că nu sunt suficiente nici măcar cele șapte limbi vorbite pentru a exprima exact ce simt. Iar când citesc, însemnătatea cuvintelor, povestea lor rămâne undeva adânc în mine. Și mă ajută să-mi conturez universuri.
Fotografia. De fapt, iubesc viața. Iar fotografia e viață. Prin lentile.
Studiul nutriției. Și cred cu tărie că drumul înspre un mod de viață sănătos e anevoios de ușor. Avem nevoie doar de puțină logică și mult bun simț, zic.
Oamenii. Trăiesc prin ei. Vedeți voi, datorită lor sunt un melanj de simțăminte felurite.
Și iubesc îndeosebi…
Să străbat lumea. Locuri unde n-am fost vreodată. Și locuri pe care le-am păstrat în cutiuța cu aduceri aminte. Dar mai ales locuri care îmi deschid porțile minții și ale inimii.

Dacă un strop din mine se regăsește și în voi, vă invit cu drag să descoperim împreună o lume pictată în propriile culori.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/wp-content/plugins/image-preloading/index.php on line 128

Notice: Undefined variable: result in /var/www/wp-content/plugins/image-preloading/index.php on line 134